LCHF-müsli med smak av kanel
Ingredienser
1 dl hasselnötter
1 dl sötmandel
1 dl cashewnötter
1 dl paranötter
1 dl pumpakärnor
1 dl solroskärnor
1 dl hela linfrön
1 dl sesamfrön
1 dl ekologiska kokosflingor
2 msk kanel
1-2 tsk vaniljpulver
1/2 dl rapsolja
1/2 dl vatten
Gör så här:
Sätt ugnen på 170 grader.
Hacka nötterna. Blanda nötter och fröer, tillsätt kanel och vaniljpulver och blanda väl. Vispa ihop rapsoljan med vattnet. Häll blandningen över nötterna och rör om. Sprid ut allt på en långpanna.
Rosta i ca 25-30 minuter eller tills müslin har fått fin färg. Rör om var 7:e minut.
Låt müslin svalna och häll den i en lufttät burk.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar