onsdag 12 september 2012

Ugnsomelett LCHF (12-15 portioner)



Den 20:e augusti lovade jag att dela med mig av lite lunchrecept så jag börjar så smått nu!

Ugnsomelett LCHF






Ingredienser
10 ägg
8 dl vispgrädde
200 g ost
1 tsk salt
1 msk smör

Gör så här
Smält smöret i din långpanna. Pensla/stryk ut smöret i långpannan. Hyvla osten. Vispa ägg, vispgrädde och salt. Häll äggsmeten i långpannan. Sprid ut den hyvlade osten över äggsmeten. Grädda i 200° i ca 20 minuter. Sen är det klart! Passar att serveras som den är eller med valfri stuvning! Jag brukar dela den och frysa. Omelett är som det mesta godare färsk, men den här går bra att frysa, den blir lite vattnig, men den är forfarande riktigt god!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar