Parmesanpanerad squash
Ingredienser
2 stora squash
1 dl pofiber
1 tsk salt
3 ägg
1 dl riven parmesanost
Gör så här
Blanda pofiber och salt. Vispa upp äggen och blanda i den rivna osten. Skär squashen i skivor, mina var lite små så jag skar på tvären för att få lite större skivor. Doppa skivorna i pofiberblandningen och doppa sedan i äggblandningen. Stek på medelvärme i ett par minuter per sida tills de fått fin färg och mjuknat något. Om det är en stund till servering så håll dem varma i ugnen. Här serverade jag med blomkålsris.
Gott! Alltid kul att kunna piffa till squashen med god smak.
SvaraRaderaJa, testa! De är absolut godast färska! :)
SvaraRaderaHej! Varför har du bara gett denna 3 grisar? Helena
SvaraRaderaHej Helena! Grisarna indikerar hur mycket kolhydrater det är i e%. I dessa är det E14% kolhydrater, det är squashen som drar ner det lite - det sagt så är det bara 6 gram kolhydrater per portion, så inte supermycket ändå! :)
SvaraRadera