Som vegetarian är det viktigt att få i sig tillräckligt med proteiner, detta är en riktig liten proteinbomb!
Fylld paprika
Ingredienser
4 st röda paprikor
270 g tofu
500 g apetina classic (mjuk fetaost)
50 g purjolök
190 g gröna oliver
ca 200 g hårdost
1 kruka basilika
50 g purjolök
190 g gröna oliver
ca 200 g hårdost
1 kruka basilika
Gör så här
Skölj och rensa paprikan, dela den på mitten. Strimla oliver och purjolök samt hacka basilikabladen grovt. Mixa tofu och apetina och blanda i övriga ingredienser, förutom hårdosten. Fyll paprikahalvorna och lägg över ett par skivor ost på varje halva. Grädda i ugnen på 200° tills de fått fin färg, i min gasugn tar det 15-20 minuter.
Johan och jag lagade detta igår - så gott det blev! Tack för receptet :)
SvaraRadera/Zophie
Va' kul att ni gillade! Elin
SvaraRadera