Sidor

söndag 19 maj 2013

Fylld paprika (4 portioner)





Som vegetarian är det viktigt att få i sig tillräckligt med proteiner, detta är en riktig liten proteinbomb!


Fylld paprika




Ingredienser
4 st röda paprikor

270 g tofu 
500 g apetina classic (mjuk fetaost)
50 g purjolök
190 g gröna oliver 

ca 200 g hårdost 
1 kruka basilika


Gör så här
Skölj och rensa paprikan, dela den på mitten. Strimla oliver och purjolök samt hacka basilikabladen grovt. Mixa tofu och apetina och blanda i övriga ingredienser, förutom hårdosten. Fyll paprikahalvorna och lägg över ett par skivor ost på varje halva. Grädda i ugnen på 200° tills de fått fin färg, i min gasugn tar det 15-20 minuter.

2 kommentarer:

  1. Johan och jag lagade detta igår - så gott det blev! Tack för receptet :)
    /Zophie

    SvaraRadera
  2. Va' kul att ni gillade! Elin

    SvaraRadera