Pitabröd serveras till nästan allt på Cypern.
Ingredienser
4 ägg
8 msk cremè fraiche
2,5 dl mandelmjöl
2 msk pofiber
2 msk fiberhusk
4 msk olivolja
2 tsk bakpulver
1 tsk salt
Gör så här
Vispa ägget poröst. Tillsätt sedan olja och creme fraiche. Blanda de torra ingredienserna väl och vispa ner i smeten. Forma till 4 ovaler på bakplåtspappret med en sked. Grädda i 150° i ca 10 min.
LCHF Pitabröd
Ingredienser
4 ägg
8 msk cremè fraiche
2,5 dl mandelmjöl
2 msk pofiber
2 msk fiberhusk
4 msk olivolja
2 tsk bakpulver
1 tsk salt
Gör så här
Vispa ägget poröst. Tillsätt sedan olja och creme fraiche. Blanda de torra ingredienserna väl och vispa ner i smeten. Forma till 4 ovaler på bakplåtspappret med en sked. Grädda i 150° i ca 10 min.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar