Sidor

söndag 30 september 2012

Elins mjölblandning



Ingredienser
10 dl mandelmjöl
2 dl vetegluten
1 dl pofiber
1 dl fiberhusk

Gör så här
Blanda allt väl i en stor bunke.

4 kommentarer:

  1. Hej Erika!

    Vetegluten är proteinerna i mjöl, det bildar tillsammans med jäst och kolhydrater de långa trådarna som gör att brödet jäser.

    Jag köper mitt på en affär i Malmö som heter Astrid och Aporna. http://www.astridochaporna.se/blog/

    Men det finns på flera ställen på nätet bland annat här: http://www.lowcarb.rawfoodshop.se/vetegluten-p-192.html

    Lycka till!

    SvaraRadera
  2. Elin, säljer du din mjölblandning? Är lite lat och vet ju att din blir bra, så det hade varit toppen!

    SvaraRadera
  3. Nä, men det kanske är något att överväga.... :)

    SvaraRadera